A ZALAERDŐ Zrt. legnagyobb volumenű közjóléti beruházása a nagykanizsai Csónakázó-tónál található kilátó 2017. évi felújítása.

A 48 méter magas fúrótoronyból átalakított, 80-as éves vége óta lezárt építmény két kilátó szinttel rendelkezik, melyből az alsó 28 méterrel a felső 43 méterrel emelkedik a táj fölé.

A kilátóból felejthetetlen és egyedülálló kilátás nyílik a városra és az erdőkkel borított zalai és somogyi dombvidékre.

A beruházásnak köszönhetően Nagykanizsa egy emblematikus építménye újult meg, mely nagyban hozzájárul a város és a térség turisztikai vonzerejének növeléséhez.

A kilátó ünnepélyes átadója 2018. március 21-én lesz, melyre középiskolásoknak szóló futóversennyel, ünnepi beszédekkel és tűzoltósági bemutatóval is készülünk. A kilátót Rosta Gyula vezérigazgató, Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter avatja.

Az ünnepség háziasszonya a háromszoros Spartathlon-győztes hosszútávfutó, Lubics Szilvia lesz. A műsorban közreműködik a Nagykanizsai Fúvószenekar.

Az eseményre nagy szeretettel várunk mindenkit!

Helyszín:

Csónakázó-tó
Nagykanizsa
GPS: 46°26’45.43” É, 17°02’42,85”