Zöld Tábor

A Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata felkérésére 2015. óta üzemelteti a nagykanizsai Csónakázó-tónál található Zöldtábort és a Balatonmáriafürdőn található Ifjúsági Tábort.

Az elmúlt 2 évben számos fejlesztést hajtottunk végre a létesítményekben, amelyek a biztonságos és széleskörű szórakozást garantálják az igénybe vevők számára.

A Zöldtábor árnyat adó fákkal rendelkező zöld területén több, mint 100 személyt befogadó fedett főépület, valamint 10 db 4 ágyas faház található. A balatonmáriai táborunk 12 szobában 6-8 férőhellyel, ezen kívül 2 db 2 személyes különálló faházzal rendelkezik. A főépületekben főzőhelyiség, irodahelyiség és közösségi tér található. A táborok télen és nyáron is igénybe vehetők.

A létesítmények rendelkeznek különböző szórakoztató- és sporteszközökkel, amelyek az ott tartózkodást még élménydúsabbá teszik.

Mindkét objektum területén szabadtéri főzési lehetőségre, sporttevékenységekre is mód van biztonságos, kerítéssel körbe határolt területen belül, így a gyermekek számára is megfelelő védelmet nyújtanak.

Várjuk érdeklődését egyéb céges rendezvények, családi napok, esküvők, konferenciák helyszínéül is szolgáló táboraink igénybevételével kapcsolatban.

Érdeklődni:
Telefonszám: +36-20/320-39-94
Honlap: www.nagesz.hu
Facebook: Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet